Dit is Ren tegen kanker

Ren tegen kanker is een initiatief van KWF Kankerbestrijding. Samen rennen voor het leven, tegen kanker.

Wij geloven dat het kan: een dag waarop niemand meer sterft aan kanker. Daar is nog veel wetenschappelijk onderzoek voor nodig, onderzoek dat kostbaar is. Met Ren tegen kanker help je mee met geld inzamelen voor dit onderzoek. En je krijgt er een fantastische hardloopervaring voor terug.

Ren je met ons mee? Dan verzorgen we jouw inschrijving, trainingsprogramma en komen we je aanmoedigen tijdens één van de door KWF geselecteerde evenementen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Biddinghuizen of Eindhoven. Wat vragen we van je? Een gezonde dosis sportiviteit. En dat je minimaal €250 ophaalt aan sponsorgeld. Je kunt ook zelf een evenement kiezen, waar dan ook ter wereld. Dan verzorg je zelf de inschrijving. We helpen je met uiteraard met fondsenwervende tips, zodat jouw race op alle vlakken een groot succes wordt.

Zo komen we samen in actie in de strijd tegen kanker.

Lees het verhaal van Ren tegen kanker

Ren mee

Samen hardlopen in Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Biddinghuizen of Rotterdam. Ren tegen kanker en train voor de afstand en de run die je zelf kiest. 

Ren mee

Elke race is anders

Onmacht en verdriet omzetten in kracht. Samen in actie komen in de strijd tegen kanker. Dat is wat de lopers van Ren tegen kanker verbindt.

Naar de verhalen