Eveliens race

Evelien de Bruijn: "Helaas heb ik al op jonge leeftijd afscheid van vrienden moeten nemen. Iets verschrikkelijks wat ik iedereen zou willen besparen. Gelukkig kunnen we wel elk jaar vieren dat een goede vriendin borstkanker heeft overleefd. Daarom wil ik me graag inzetten voor KWF door te rennen tegen kanker.

Hardlopen deed ik altijd al heel graag. Ik heb ook een keer meegedaan aan de New York Marathon. Met Ren tegen kanker heeft hardlopen echt een speciaal plekje in mijn hart gekregen, omdat ik loop voor de mensen die mijn dierbaar zijn. Dat maakt het uitlopen van een wedstrijd of training makkelijker. Het is zo mooi als je je met hardlopen inzet voor onderzoek naar kanker. En dit doen we door te rennen tegen kanker.

Je komt samen met anderen letterlijk in beweging voor mensen met kanker en hun naasten. Elke stap richting de finish van de Utrecht Science Park Marathon brengt ons dichterbij een betere behandeling. Je hardloopschoenen aantrekken heeft echt zin. Want elke euro telt.

De run in Utrecht is voor mij een thuiswedstrijd. Het is heel erg gaaf dat ik aan tegen kanker kan rennen in mijn eigen stad, want Utrecht is zo'n mooie stad om in te lopen. Ik daag dan ook zoveel mogelijk mensen uit om zich aan te melden voor Ren tegen kanker. Want iedere stap brengt ons dichterbij in de race tegen kanker."

 

Ren ook mee in Utrecht