Hardloopclinics van Ren tegen kanker

Met Ren tegen kanker ren je verder, elke kilometer draagt bij aan onderzoek in de race tegen kanker. Of je nu een beginner of geoefende hardloper bent. Doe mee met een speciale Ren tegen kanker-clinic, om jezelf optimaal voor te bereiden en je teamleden te ontmoeten! De clinics worden aangeboden aan deelnemers van de door KWF geselecteerde evenementen.

Hardlopen

Hardlopen doe je niet alleen met je benen maar ook met je buik, rug, armen en vooral met plezier en elkaar. Tijdens deze training gaan we samen oefeningen doen. Veel mensen haasten zich naar de finish en vergeten onderweg te genieten! Door rust en inzicht in eigen bewegingen en capaciteiten te krijgen wordt je sterker, slanker, vitaler. Deze training tilt kennis van eigen kunnen naar een hoger niveau waardoor hardlopen nog leuker wordt. Ook voeding is essentieel om met voldoende energie aan de start te verschijnen en om iedere kilometer van de race de motor draaiende te houden.

Mentale kracht

Deze masterclass geeft een eerste inzicht in het trainen van deze psychologische flexibiliteit. De deelnemers worden ondersteund om de nodige mentale vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om optimale prestaties te leveren en hun eigen welzijn te verbeteren. Door mentale training leer je hoe je kunt presteren als een atleet, kunt focussen in het hier en nu en kunt omgaan met moeilijke gedachten en emoties.

Aanmelden kan via rentegenkanker@kwf.nl.

Ren je mee tegen kanker?