Amsterdam - voorinschrijving geopend

In september 2019 vindt de Dam tot Damloop plaats. Je kunt je nu alvast voorinschrijven via rentegenkanker@kwf.nl. Vermeld in je e-mail je naam, telefoonnummer en e-mailadres.

De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland. Er doen ongeveer 50.000 deelnemers aan mee, die worden toegejuicht door duizenden toeschouwers. De wedstrijd begint op de Prins Hendrikkade, het parcours gaat helemaal door de IJ-tunnel en Amsterdam-Noord, en de finish is in Zaandam. Onze experts en supporters staan je daar op te wachten!

Met een speciaal trainingsprogramma zorgen we ervoor dat je straks klaar voor de start bent. Ben je nog niet zo'n geoefende hardloper? Maak je geen zorgen, we hebben voor elk instapniveau een hardloopprogramma.

Start vandaag

Je kunt je nu alvast voorinschrijven voor de Dam tot Damloop 2019 door een mail te sturen naar rentegenkanker@kwf.nl. Vermeld in je e-mail je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Je ontvangt dan een bericht zodra je je definitief kunt aanmelden. Vanaf dan kun je ook beginnen met het werven van sponsoren. We vragen alle deelnemers minimaal €250 op te halen, naast de inschrijfkosten van €15. Uit ervaring weten we dat het ophalen van dit bedrag goed te doen is, en we helpen je natuurlijk.

Dit krijg je van ons

• Startbewijs van jouw hardloopevent (NB Die ontvang je uiterlijk één week voor het event via de post)
• Ren tegen kanker-shirt
• Toegang tot de Ren tegen kanker vip-ruimte
• Training door topexperts en loopschema
• Deelname aan de Ren tegen kanker-community

Ook krijg je een eigen actiepagina en geven we je tips & tricks om het werven van je sponsors makkelijker te maken. Bij elke mijlpaal die je haalt tijdens het werven van je sponsors krijg je van ons een leuke Ren tegen kanker-gadget. Want we zijn heel blij met jouw inzet en bijdrage aan onderzoek naar kanker.

NB Het startbewijs ontvang je uiterlijk één week voor het event via de post.

Wil je liever met een bedrijventeam meedoen? Kijk dan hier.