Eindhoven - voorinschrijving geopend

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2019 vindt de Marathon Eindhoven plaats. We zorgen ervoor dat je je goed voorbereidt voor de start. De hoofdafstand is de marathon, maar je kunt ook andere afstanden hardlopen.

De Marathon Eindhoven is het grootste tweedaagse sportevenement van Noord-Brabant. De marathon staat bekend om zijn snelle parcours en de gezellige sfeer met de vele muzieklocaties van het Marathonfestival. Deelnemers kunnen 5, 10, 21 of 42 kilometer hardlopen langs alle highlights van de stad, zoals het Philips Stadion, Evoluon en de High Tech Campus. Onze experts en supporters staan op je te wachten bij de finish!

Met een speciaal  trainingsprogramma zorgen we ervoor dat je straks klaar voor de start bent. Ben je nog niet zo'n geoefende hardloper? Maak je geen zorgen, we hebben voor elk instapniveau een hardloopprogramma.

Start vandaag

Je kunt je nu alvast voorinschrijven voor de Marathon Eindhoven 2019 door een mail te sturen naar rentegenkanker@kwf.nl. Vermeld in je e-mail je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Je ontvangt dan een bericht zodra je je definitief kunt aanmelden. Vanaf dan kun je ook beginnen met het werven van sponsoren. We vragen alle deelnemers minimaal €250 op te halen, naast de inschrijfkosten van €15. Uit ervaring weten we dat het ophalen van dit bedrag goed te doen is, en we helpen je natuurlijk.

Dit krijg je van ons

• Startbewijs van jouw hardloopevent (NB Die ontvang je op de dag van het event)
• Ren tegen kanker-shirt
• Toegang tot de Ren tegen kanker vip-ruimte
• Training door topexperts en loopschema
• Deelname aan de Ren tegen kanker-community

Ook krijg je een eigen actiepagina en geven we je tips & tricks om het werven van je sponsors makkelijker te maken. Bij elke mijlpaal die je haalt tijdens het werven van je sponsors krijg je van ons een leuke Ren tegen kanker-gadget. Want we zijn heel blij met jouw inzet en bijdrage aan onderzoek naar kanker.

NB Het startbewijs ontvang je op de dag van het event.

Wil je liever met een bedrijventeam meedoen? Kijk dan hier.

Zoek een deelnemer