Mud Masters Obstacle Run - voorinschrijving geopend

Hou je wel van een beetje modder? De Mud Masters Obstacle Run vindt plaats op zondag 22 september 2019 in Biddinghuizen. Ren tegen kanker neemt deel aan deze 12 km lange modderige race! Met ons trainingsprogramma stomen wij jou klaar voor deze stoere uitdaging. Doe je ook mee? Je kunt je nu voorinschrijven door een e-mail te sturen naar rentegenkanker@kwf.nl. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Mud Masters is een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Je waant je voor even de actieheld die je altijd al hebt willen zijn en overwint de meest indrukwekkende obstacles samen met andere deelnemers aan Ren tegen kanker. Ben jij klaar voor meer dan 25 hindernissen over 12 km?

Start vandaag

Je kunt je nu alvast voorinschrijven voor de Mud Master Obstacle Run door een mail te sturen naar rentegenkanker@kwf.nl. Vermeld in je e-mail je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Je ontvangt dan een bericht zodra je je definitief kunt aanmelden. Vanaf dan kun je ook beginnen met het werven van sponsoren. We vragen alle deelnemers minimaal €250 op te halen, naast de inschrijfkosten van €15. Uit ervaring weten we dat het ophalen van dit bedrag goed te doen is, en we helpen je natuurlijk.

Dit krijg je van ons

• Startbewijs van jouw hardloopevent (NB Die ontvang je op de dag van het event)
• Ren tegen kanker-shirt
• Toegang tot de Ren tegen kanker vip-ruimte
• Training door topexperts en loopschema
• Deelname aan de Ren tegen kanker-community

Ook krijg je een eigen actiepagina en geven we je tips & tricks om het werven van je sponsors makkelijker te maken. Bij elke mijlpaal die je haalt tijdens het werven van je sponsors krijg je van ons een leuke Ren tegen kanker-gadget. Want we zijn heel blij met jouw inzet en bijdrage aan onderzoek naar kanker.

NB Het startbewijs ontvang je op de dag van het event.

Wil je liever met een bedrijventeam meedoen? Kijk dan hier.