Rotterdam - schrijf je nu in

Op 7 april 2019 vindt de Marathon Rotterdam plaats. Ren tegen kanker door deze geweldige stad. Je kunt via KWF deelnemen aan de 10 kilometer.

Geen andere marathon in Nederland kan de sfeer en ambiance van Rotterdam evenaren. De iconische Ersamusbrug, de beroemde Coolsingel en het magische Kralingen. Dat zijn momenten die je als loper nooit meer vergeet.

Ren tegen kanker door deze geweldige stad. Je kunt via KWF deelnemen aan de 10 kilometer. Uiteraard staan onze experts en supporters voor je klaar om je te begeleiden terwijl jij een sportieve prestatie van wereldformaat neerzet.

Met een speciaal trainingsprogramma zorgen we ervoor dat je straks helemaal klaar voor de start bent. Ben je nog niet zo'n geoefende hardloper? Maak je geen zorgen, we hebben voor elk instapniveau een hardloopprogramma.

Start vandaag

Je kunt je nu inschrijven voor de Marathon Rotterdam. Na inschrijving kun je meteen beginnen met het werven van sponsoren. We vragen alle deelnemers minimaal €250 op te halen, naast de inschrijfkosten van €15. Uit ervaring weten we dat het ophalen van dit bedrag goed te doen is, en we helpen je natuurlijk.

Dit krijg je van ons

• Startbewijs van jouw hardloopevent (NB Die ontvang je uiterlijk één week voor het event via de post)
• Ren tegen kanker-shirt
• Toegang tot de Ren tegen kanker vip-ruimte
• Training door topexperts en loopschema
• Deelname aan de Ren tegen kanker-community

Ook krijg je een eigen actiepagina en geven we je tips & tricks om het werven van je sponsors makkelijker te maken. Bij elke mijlpaal die je haalt tijdens het werven van je sponsors krijg je van ons een leuke Ren tegen kanker-gadget. Want we zijn heel blij met jouw inzet en bijdrage aan onderzoek naar kanker.

NB Het startbewijs ontvang je uiterlijk één week voor het event via de post.

Wil je liever met een bedrijventeam meedoen? Kijk dan hier.

Schrijf je in