Ren tegen kanker - de voordelen

Ren je ook mee tegen kanker? Als deelnemer maak je gebruik van heel veel voordelen. Speciaal voor alle deelnemers die meerennen tijdens één van de vaste evenementen van hebben we een trainingsprogramma ontwikkeld.

Samen met onze partners bieden we onder andere hardlooptrainingen, hardloopschema's, speciale hardloopsokken en een medische keuring. Hieronder vind je informatie over clinics, hardloopschema's, tips & tricks en trainingspartners van Ren tegen kanker. Zo ondersteunen we jou optimaal in de voorbereiding naar het evenement waar je voor gaat hardlopen! Samen komen we steeds dichterbij de dag waarop niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

STOX hardloopsokken

€ 5,- korting op hardloopsokken. Dankzij STOX Running & Recovery Socks zijn spierpijn en blessures zoals shin-splints verleden tijd. Haal het maximale uit je run dankzij de bewezen medische technologie in de STOX compressiesokken. Dé oplossing tegen blessures, vermoeide benen of spierpijn.

Meer informatie

Run-Inn Utrecht

Ben je in voorbereiding voor de USP Utrecht marathon en train je liever samen? Geef je dan op voor een hardlooptraining in Utrecht. Vraag naar het speciale aanbod voor Rennen tegen kanker-leden.

Meer informatie

Trainingsschema

Met Team KWF ren je verder, elke kilometer draagt bij aan onderzoek in de race tegen kanker. Of je nu een beginner of geoefende hardloper bent. En de experts van Rennen tegen kanker helpen je er graag bij!

Download hier je trainingsschema

Hardloopclinics

Doe je ook mee met een van de speciale trainingen voor Rennen tegen kanker? De agenda van 2019 wordt binnenkort bekendgemaakt.

Meer informatie